nieuws

Volmachten voor Driessen, Acura en Bastian & Visser

Archief

Driessen (Den Haag) en Bastian & Visser (Eindhoven) hebben een volmacht van Arag gekregen. Acura (St. Oedenrode) ontving er één van Nationale-Nederlanden.

 

Driessen Assuradeuren levert gespecialiseerde schadeverzekeringsproducten voor de horeca- en de juweliersbranche. Daarnaast bedient het bedrijf tussenpersonen op het gebied van kleine tot middelgrote beursrisico’s. "De volmacht van Arag is een mooie uitbreiding van ons assortiment en we denken in 2011 het aantal gesloten rechtsbijstandverzekeringen dan ook flink te kunnen verhogen", zegt directeur Piet Hein Driessen.

 

Arag verleende ook een volmacht aan Bastian & Visser. Intermediairbedrijf met vestigingen in Eindhoven, Valkenswaard, Geldrop en Weert heeft sinds mei een eigen volmachtbedrijf. Avéro Achmea verstrekte de eerste volmacht, terwijl contracten met Delta Lloyd en Monuta binnenkort worden afgerond, zegt algemeen directeur Ruud Visser.

 

De volmacht van NN was de zestiende voor Acura Assuradeuren, een dochter van intermediairbedrijf Summa in Oirlo. Acura is sinds vier jaar actief als serviceprovider en biedt de aangesloten kantoren diensten op het gebied van schadebehandeling, administratie, consultancy en internet.

 

het Arag-duo Martijn van Baalen en Marc van Erven en Piet Hein Driessen, Paul Röthengatter en Mark Driessen namens Driessen. Staand (v.l.n.r.) de Arag-mensen Arjan Hakkennes, Zico van Rooijen, Addy van Veelen.

Reageer op dit artikel