nieuws

Van Kampen breidt Verzuimpakket uit

Archief

De Van Kampen Groep (VKG) heeft het aanbod verzuimverzekeringen uitgebreid. Er is een online offerte- en aanvraagmodule beschikbaar, waarmee na invoering van de gegevens in één keer de premies van zowel De Goudse, ASR als Delta Lloyd worden berekend.

Van Kampen breidt Verzuimpakket uit

Aanvullend kan een pakket voor verzuimbegeleiding en arbodienstverlening worden gesloten. De ondernemer meldt een zieke werknemer dan aan via www.ziekmelden.com, een website van VKG. Via dit loket worden zowel VKG als de arbodienst geïnformeerd. Vervolgens regelt VKG de loondoorbetaling. Een verzuimcoach volgt het dossier op de voet en neemt zo nodig contact op met de ondernemer of de arbodienst/verzuimbegeleider.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.