nieuws

Te Molder leidt zuidelijke NN-kantoren

Archief

Lando te Molder is aangesteld als regiodirecteur Zuid binnen ING Assurantiekantoren. Hij vervangt Monique Perey, die meer dan tien jaar leiding gaf aan diverse NN-kantoren, waarvan de laatste periode vanuit het nieuwe kantoor in Weert aan de clusters Zuidstaete en Cantos-Malherbe.

Te Molder leidt zuidelijke NN-kantoren

"ING Assurantiekantoren Nederland is sterk in beweging. In goed onderling overleg is gezamenlijk besloten dat Monique haar carrière elders zal voortzetten", zo luidt de verklaring van aandeelhouder Nationale-Nederlanden. Te Molder was eerder directeur van de clusters MidStaete en Salix en werkte daarvoor ruim tien jaar in de verkooporganisatie van NN.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.