nieuws

Tandartskosten delen bij Zorg en Zekerheid

Archief

Vanaf 1 januari kunnen verzekerden bij Zorg en Zekerheid hun tandartsvergoeding delen met hun partner. De zorgverzekeraar uit Leiden zegt met de optie AV-Delen de eerste in Nederland te zijn die verzekerden de mogelijkheid geeft een niet gebruikte vergoeding over te hevelen.

Tandartskosten delen bij Zorg en Zekerheid

De voorwaarde is dat beiden betalende verzekerden zijn, die samen op één polis staan met dezelfde aanvullende verzekering. Pim Kik, divisiemanager commercie bij Zorg en Zekerheid: "Stel dat de tandartsfactuur hoger uitvalt dan de maximale vergoeding. Dan kan het restbedrag worden vergoed door de aanvullende verzekering van de partner." Voorwaarde is wel dat de partner zijn of haar vergoeding nog niet volledig heeft gebruikt. AV-Delen geldt niet voor gratis meeverzekerde kinderen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.