nieuws

STFD royeert circa dertig deelnemers

Archief

De Stichting Financiële Dienstverlening (STFD) heeft ruim dertig financiële   dienstverleners geroyeerd als deelnemer omdat zij ondanks  herhaaldelijk verzoek het jaarlijkse zelfonderzoek niet voor de sluitingsdatum in september hebben ingeleverd.

STFD royeert circa dertig deelnemers

"Er zijn nu 8.000 zelfonderzoeken binnen bij de STFD en hoewel nog niet alles in kaart is gebracht, constateren wij toch een teruggang in het aantal deelnemers ", zegt directeur Ellen von Koczian (foto). "Mogelijk is dit te wijten aan het vertrek van de 'babyboomers' onder onze doelgroep."  De STFD verstuurt deze week ook een tevredenheidsonsderzoek dat is uitgezet onder 2.000 willekeurig gekozen deelnemers. "Wij willen weten wat zij van onze dienstverlening vinden, maar zijn ook benieuwd naar eventuele tips en suggesties om onze service nog verder te verbeteren", zegt ze.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.