nieuws

Starters

Archief

Honias (Buinen)

 

Alexander Niezen en Jeroen Hoekstra zijn eigenaar van het nieuwe assurantiekantoor Honias, dat staat voor Hoekstra Niezen Assurantiën. Voor het bedrijf dat gevestigd is in Buinen is de AFM-vergunning aangevraagd en zodra die binnen is gaat het kantoor van start. Niezen wilde geen verdere informatie geven.

 

Compiet Advies & Bemiddeling (Kloosterzande)

 

Tom Compiet heeft dit bedrijf ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Het gaat hier om de voorzetting van een bestaand bedrijf: Pouwels Verzekeringen. De bedoeling is dat alles voor het einde van het jaar effectief is.

 

Gielink & Verheij (Doesburg)

 

Fabian Gielink start met Remco Verheij een assurantiekantoor in Doesburg. Verheij is dertien jaar werkzaam geweest als RVS-adviseur, Gielink is sinds 1992 eigenaar van Gielink en Heinen Verzekeringen. Als de vergunning binnen is, starten ze hun activiteiten op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Beoogde startdatum is half december.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.