nieuws

SNS gaat franchisenemers werven

Archief

SNS Bank is een wervingscampagne gestart voor de eigen winkelformule. Onder de noemer ‘begin een bank’ worden nieuwe franchisenemers geworven. De bank wil het aantal vestigingen de komende jaren verdubbelen van 150 naar 300.

SNS gaat franchisenemers werven

Het is de bedoeling dat in circa twee derde van de locaties een franchisenemer aan de slag gaat. De overige kantoren zullen worden beheerd door SNS-werknemers. "Inmiddels zijn voor meer dan vijftig marktgebieden contracten afgesloten met franchisenemers", zegt SNS, die nog zo'n 65 kandidaten zoekt. Voor de wervingscampagne is de site Begineenbank.nl opgezet.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.