nieuws

Online dossier letselschadeslachtoffers bij Klik & Regel

Archief

Klik & Regel, het online platform voor de afhandeling van letselschade, heeft de website www.clientdossier.nl  gelanceerd. Via deze site kunnen letselschadeslachtoffers het verloop van de afwikkeling van hun zaak in de gaten houden.

Online dossier letselschadeslachtoffers bij Klik & Regel

De belangenbehartiger van het slachtoffer of de verzekeraar van de tegenpartij stuurt de cliënt een mailtje met daarin een link naar de website en een wachtwoord waarmee de cliënt kan inloggen. Op de site is voor de cliënt de informatie zichtbaar die de belangenbehartiger en verzekeraar met elkaar delen op het Klik & Regel-platform. De cliënt ziet via het gezamenlijk behandelplan welke afspraken er zijn, wat de voortgang is en welke acties er genomen worden. De termijnen die door de Gedragscode Behandeling Letselschade worden gesteld, zijn verwerkt in de site. De cliënt is zelf in staat documenten te uploaden en kan informatie geven over zijn of haar schade. Ook heeft de cliënt zicht op een gezamenlijke schadestaat, zodat hij of zij weet welke schadeposten vergoed worden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.