nieuws

Nieuwe spaarhypotheek bij De Hypotheker

Archief

De Hypotheker heeft onder het eigen SKP-label een nieuwe spaarhypotheek gelanceerd die meer flexibiliteit moet bieden aan de klant. Geldgever is Direktbank; aanbieder van de spaarverzekering is Allianz-dochter Universal Leven.

Nieuwe spaarhypotheek bij De Hypotheker

De SKP Flex Spaarhypotheek komt in de plaats van de bestaande SKP-spaarhypotheek. "Uitgangspunt was om een nieuwe hypotheekvorm te creëren die net als z'n voorganger de beste is en zekerheid biedt, maar ook met de extra voordelen van de flexibiliteit van een bankspaarhypotheek", zegt directeur Bas Millenaar.
Het product kent volgens De Hypotheker geen verplichte overlijdensrisicoverzekering. "Binnen de SKP Flex Spaarhypotheek zijn diverse overlijdensrisicodekkingen tegen een scherpe premie beschikbaar, die ook nog eens per verzekerde anders ingevuld kunnen worden."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.