nieuws

Neutralis gaat ‘nieuwe adviseurs’ opleiden

Archief

Financieel adviesbureau Neutralis (Hengelo) start op 10 november met de opleiding ‘Het nieuwe adviseren’. De cursus is voor een groot deel gebaseerd op de manier waarop Neutralis zelf adviseert, zegt directeur Leon Brummelhuis. In de opleiding is een belangrijke rol weggelegd voor Ivo Valkenburg (Spirit in Finance), die de gevoelsmatige kant van advisering voor zijn rekening zal nemen.

De opleiding duurt een half jaar en bestaat uit drie fasen: na een tweedaagse workshop over het 'hoe en waarom' volgen een vijfdaagse training en zes praktijkdagen. Deze onderdelen kosten respectievelijk: € 995, € 5.995 en € 3.495. Bij de cursus hoort een 'toolbox' met het complete businessmodel van Neutralis. "Wij denken de komende jaren duizend adviseurs op te leiden voor de nieuwe manier van adviseren", zegt Brummelhuis. De cursus start op 10 november met naar verwachting dertig cursisten; "Op dit moment zijn er vijf aanmeldingen binnen."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.