nieuws

MoneyView vergelijkt garantieverzekeringen

Archief

In het premievergelijkingsprogramma AeQuote Online van MoneyView zijn garantieverzekeringen opgenomen. “Uniek in Nederland”, aldus MoneyView. “Nog niet eerder was het mogelijk om de verschillende producten in één berekening naast elkaar te zetten.”

MoneyView vergelijkt garantieverzekeringen

Omdat veel garantieverzekeringen winstdeling kennen, is het ook mogelijk om een vergelijking te maken op basis van het historisch winstdelingspercentage. In eerste instantie zijn de producten opgenomen van ASR, Conservatrix, De Goudse, Erasmus, Klaverblad, Nationale-Nederlanden en Onderlinge 's-Gravenhage. "Hiermee is voorzien in een vergelijking van 90% van het aanbod op de markt." Binnenkort worden ook gegarandeerde lijfrenteverzekeringen tegen periodieke premiebetaling in de vergelijkingsmodule opgenomen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.