nieuws

Gratis chauffeur van Ohra

Archief

Ohra biedt klanten die een all risks-autoverzekering sluiten de dienst Jouw Ohra Bestuurder (JOB), een variant op de BOB die nuchter achter het stuur zit. Ohra’s JOB rijdt verzekerden in hun eigen auto naar huis.

 

De Delta Lloyd-dochter is een radiocampagne gestart rondom de service, die niet alleen is bedoeld voor verzekerden die te veel gedronken hebben, maar ook voor automobilisten die vermoeid zijn of geen zin hebben om te rijden.

 

De dienst geldt voor iedereen die voor het eind van dit jaar een all-riskspolis sluit; de JOB kan via de site van Ohra tot 48 uur van tevoren worden besteld. Wordt de polis online gesloten, dan geldt een premiekorting van 15%.

 

Nieuwe verzekerden kunnen eenmaal gratis gebruikmaken van de dienst; bestaande klanten krijgen _ 60 korting op een ritje met JOB. De dienst wordt geleverd door het bedrijf Easy Way en kost normaal gesproken _ 112,75, mits de bestemming in een van de zestien geselecteerde steden ligt. Daarbuiten geldt een toeslag van _ 22,50.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.