nieuws

FinanceWorld biedt ook DAK Hypotheekdesk

Archief

Tussenpersonen die zijn aangesloten bij FinanceWorld, kunnen ook gebruik gaan maken van de Hypotheekdesk van DAK.

FinanceWorld biedt ook DAK Hypotheekdesk

FinanceWorld biedt intermediairbedrijven ondersteuning op het gebied van ICT en advies. "Door toenemende concurrentie en margedruk zijn verzekeraars, geldverstrekkers én serviceproviders op zoek naar manieren om de kosten te verlagen en de efficiency te verhogen. Deze partijen beraden zich op hun kernactiviteiten en overdenken het uitbesteden van (deel)activiteiten. DAK stelt zich beschikbaar als outsourcingpartner zodat deze partijen worden geholpen besparingen te realiseren en de efficiency te verhogen", zo verklaart het intermediairscollectief de nieuwe samenwerking.

Reageer op dit artikel