nieuws

Factua komt met overstapplan alternatieve beloningsvormen

Archief

Factua, de CAK-dochter gespecialiseerd in debiteurenbeheer, heeft een overstapplan ontwikkeld voor alternatieve beloningsvormen. Het bedrijf dat het intermediair onder andere facturatie- en incassodiensten aanbiedt, gaat de plannen in november toelichten tijdens een viertal informatiebijeenkomsten.

"Na de uitspraken van minister De Jager over het verdwijnen van de provisieregeling kregen wij talloze vragen van intermediairbedrijven hierover", zegt Udo Koerselman van Factua. "Inmiddels hebben 230 intermediairs belangstelling getoond voor onze oplossing", zegt hij. Tijdens de informatiemiddagen zal uitleg worden gegeven over de overstap naar alternatieve beloningsvormen, de 'serviceabonnement overstapmodule' (een programma waarmee intermediairs inzichtelijk kunnen krijgen of een overstap naar een serviceabonnement financieel zinvol is) en het facturatie- en incassotraject van Factua. De bijeenkomsten vinden plaats op verschillende dagen tussen 2 en 11 november in Eindhoven, Den Haag, Apeldoorn en Schiphol. Gratis aanmelden is mogelijk tot 27 oktober.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.