nieuws

DAK scoort maandelijks 1.000 polissen bij ‘Alles onder 1 DAK’

Archief

Coöperatie DAK doet goede zaken met de ‘Alles onder 1 DAK-polis’. Per maand worden op dit moment 1.000 nieuwe polissen gesloten en eind september werd zelfs de 10.000ste polis geproduceerd. Verantwoordelijke adviseur voor deze polis was directeur Bas Schumacher van Bureau Baart de la Faille uit Bilthoven.

DAK scoort maandelijks 1.000 polissen bij ‘Alles onder 1 DAK’

De 10.000ste polis was een pakketverzekering met de onderdelen woonhuis en aansprakelijkheid. "Het gunstige tarief gaf voor de klant de doorslag", zegt Schumacher. Op korte termijn zal het pakket worden uitgebreid met een oldtimer- en een kostbaarhedenverzekering.
 
Op de foto: Bas Schumacher(links) krijgt van DAK-directeur Tim Schoonbergen een taart ter gelegenheid van de 10.000ste polis.   

Reageer op dit artikel