nieuws

Champignonkwekerij in Kerkdriel in vlammen op

Archief

Vorig weekend ging champignonkwekerij Hooijmans in het Brabantse Kerkdriel in vlammen op. Schade voor verzekeraar Topland Achmea: waarschijnlijk zo’n _ 3 mln.

 

Tijdens werkzaamheden aan de elektrische installatie ontstond plotseling een enorme steekvlam, die de dienstdoende elektricien ernstig verwondde. Ook de eigenaar van het bedrijf, die op dat moment voorbij kwam lopen, liep brandwonden op. Het vuur verspreidde zich naar de rest van het bedrijf, dat binnen enkele uren volledig werd verwoest.

 

Saillant detail was dat twee dagen later het horeca-evenement De Zilveren Champignon bij Hooijmans zou plaatsvinden. Een van de bedrijfshallen was hiervoor omgebouwd tot ontvangstruimte met mobiele keukens, tafels en stoelen voor zo’n vijftig gasten.

 

Hooijmans was via Theo Grandia Assurantiën in Kerkdriel verzekerd bij Topland Achmea. Achmea Schade Service is belast met de expertise; Coolen Expertise is benoemd tot contra-expert namens de verzekerde.

 

Reageer op dit artikel