nieuws

BLG biedt bankspaarhypotheek

Archief

BLG Hypotheken voegt zich in de rij aanbieders met een bankspaarhypotheek. BLG zegt klanten daarmee ouderwetse zekerheid te bieden en heeft daarom een website onder die naam opgetuigd. De hypotheekdochter van SNS Reaal biedt daar een eigen ‘BLG Polygoon Journaal’ met “hypotheeknieuws uit Limburg”.

BLG biedt bankspaarhypotheek

De bankspaarhypotheek kan worden gesloten in combinatie met de BLG Plafondrente en BLG Overlijdensrisicoverzekering. "Klanten profiteren van een aantal geruststellende zekerheden: gegarandeerde opbouw, eindaflossing en zorgeloos wooncomfort", aldus BLG.
Op de website www.ouderwetsezekerheid.nl rept het hypotheekbedrijf verder van "messcherpe rentetarieven". Daartoe zijn de tarieven met ingang van vandaag verlaagd: bij looptijden van tien jaar of meer vraagt BLG een kwart procent minder rente, bij die van zes en zeven jaar en de Middelrente bedraagt de verlaging 0,2% en bij looptijden tussen één en vijf 0,1%. Eén jaar vast is bij de (bank)spaarvariant nu 3,6%, tien jaar vast 4,6% en dertig jaar vast 5,7%.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.