nieuws

ASR stalt volmachtportefeuille Cinjee bij Voogd & Voogd

Archief

Cinjee Advies heeft de volmachtportefeuille van ASR overgedragen aan de verzekeraar. De volmachtgever heeft afhandeling van de circa 50.000 polissen uitbesteed aan Voogd & Voogd.

 

De overdracht van de portefeuille volgt op een uitspraak in kort geding van de rechtbank Dordrecht (zie AM 17, 18 en 19). Cinjee heeft daartegen nog geen beroep aangetekend, wat aanvankelijk wel direct was aangekondigd.

 

Volgens Bas de Voogd omvat de volmachtportefeuille weliswaar "enkele tienduizenden verzekeringen", maar is het op het geheel van zijn bedrijf "een paar procenten". Hij veronderstelt dat ASR daarom ook voor Voogd & Voogd heeft gekozen. "Ze hebben een betrouwbare partij gezocht, die dit qua capaciteit, omvang en ict aankan."

 

Zowel ASR als Cinjee is een bekende van Voogd & Voogd. "Wij zijn al vijftig jaar gevolmachtigde van dat concern. Cinjee is al enkele jaren een van de tweeduizend intermediairbedrijven die voor ons bemiddelen."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.