nieuws

Aanstelling nieuwe regiodirecteuren IAN

Archief

Lando te Molder is aangesteld als regiodi-recteur Zuid binnen ING Assurantiekantoren Nederland (IAN).

 

Hij vervangt Monique Perey, die meer dan tien jaar leiding gaf aan diverse NN-kantoren, waarvan de laatste periode vanuit het nieuwe kantoor in Weert aan de clusters Zuidstaete en Cantos-Malherbe. "IAN is sterk in beweging. In goed onderling overleg is gezamenlijk besloten dat Monique haar carrière elders zal voortzetten", zo luidt de verklaring van aandeelhouder Nationale-Nederlanden. Te Molder was eerder directeur van de clusters MidStaete en Salix en werkte daarvoor ruim tien jaar in de verkooporganisatie van NN.

 

In de regio Noordwest is Alfred Vos als directeur aangesteld. Hij vervangt Pieter Veeter, die in december na een 31-jarig dienstverband voor IAN en haar rechtsvoorgangers het bedrijf verlaat.

 

Een andere recente benoeming tot regiodirecteur binnen IAN betreft Alex van Tongeren (Noord, Midden en Oost). Hij werkte eerder voor Meeùs en Aegon Bank Bemiddeling. De regio Zuidwest staat onder leiding van Cees Bakvis. Het viertal regiodirecteuren valt onder commercieel directeur Dick Bukman.

 

Reageer op dit artikel