nieuws

Vereniging Eigen Huis wil ‘schoon schip’ maken

Archief

Vereniging Eigen Huis (VEH) gaat klachten verzamelen over financiële producten van banken en verzekeraars. Tot 1 oktober kunnen financiële misstanden gemeld worden via de website www.eigenhuis.nl/schoonschip.

 

Het online meldpunt ‘Schoon Schip’ helpt mensen op weg met een lijst waarop voorbeelden staan van voorkomende kwesties. Iedereen die deze voorbeelden herkent kan daarbij zijn eigen ervaring melden of kan zelf een onderwerp aandragen dat niet op de lijst voorkomt. VEH denkt dat het consumentenvertrouwen alleen hersteld kan worden als banken en verzekeraars zich actief opstellen en zelf de slechte producten uit het verleden terugroepen en repareren. De actie ‘schoon schip’ moet dit herstelproces versnellen. De vereniging zal de resultaten aan de betreffende bedrijven overhandigen en gaat zich hardmaken voor snelle en adequate oplossingen. Het meldpunt van VEH is tot 1 oktober 2010 voor zowel leden als niet-leden geopend.

 

Reageer op dit artikel