nieuws

Verdubbeling vragen aan Letselschade Raad

Archief

Uit het jaarverslag van De Letselschade Raad blijkt dat er vorig jaar een verdubbeling van het aantal meldingen heeft plaatsgevonden. In 2008 werden 82 zaken aan de raad voorgelegd, terwijl er vorig jaar 165 nieuwe zaken zijn gemeld.

 

In 2009 waren er piekmomenten zichtbaar in het aantal meldingen, mede naar aanleiding van de aandacht die door de media (onder andere de tv-programma’s Knelpunt van Omroep Max en Tros Radar) op verschillende momenten aan het onderwerp letselschade is besteed.

 

Naamsbekendheid

Verder blijkt de naamsbekendheid van De Letselschade Raad onder marktpartijen te zijn toegenomen tot 26% (18%) en onder consumenten tot 14% (8%). Ook het aantal unieke bezoekers van de website nam toe tot 45.000 (26.000); de verdeling tussen professionele bezoekers en slachtoffers is in balans.

 

Reageer op dit artikel