nieuws

Van Weede hoofd duurzaamheid bij Aegon

Archief

Aegon heeft adjunct-directeur Marc van Weede (45) per 1 oktober benoemd tot hoofd wereldwijde duurzaamheid. In deze hoedanigheid zal hij rapporteren aan bestuursvoorzitter Alex Wynaendts en nauw samenwerken met de diverse landen- en business units van Aegon.

Van Weede hoofd duurzaamheid bij Aegon

"Het is van toenemend belang dat onze wereldwijde duurzaamheidinitiatieven nog effectiever worden. Deze moeten een antwoord geven op de zorgen en de belangen van onze vele stakeholders", motiveert Wynaendts het nieuwe aandachtsgebied van Van Weede. "Marc heeft een gedegen operationele kennis en ervaring en door zijn internationale achtergrond heeft hij het juiste gevoel ontwikkeld voor de bredere verantwoordelijkheden van Aegon."

Reageer op dit artikel