nieuws

Starters

Archief

Summa Innovo (Etten)

 

Aloys Harmsen heeft Summa Innovo ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Harmsen, die tevens eigenaar is van Financieel Advies Centrum Oost Gelderland. Summa Innovo heeft ondermeer financiële planning, risicoanalyse en permanente educatie in de bedrijfsomschrijving staan.

 

Molenaer Advies (Breskens)

 

De 66-jarige Nel van der Krabben staat als eigenaar van Molenaer Advies inge-schreven in het handelsregister van de KvK. Haar zoon Matthijs, 34, heeft ongeveer zeven jaar ervaring in de branche en zal zich richten op pensioenen en verzekeringen. De AFM-vergunning is aangevraagd. Molenaer Advies start zonder bestaande portefeuille.

 

Ad Poot Consultancy (Eindhoven)

 

Eigenaar Ad Poot heeft jarenlange ervaring opgedaan bij Aon, Unirobe IAK en de laatste jaren als directeur van Steegh Assurantien in Venlo. Poot is al begonnen met consultancy en is in afwachting van de AFM-vergunning voor hij met het tweede deel van zijn bedrijf, Addional Risk Insurance, kan beginnen.

 

Reageer op dit artikel