nieuws

Roest nog niet van Geldwaardering.nl

Archief

De website Geldwaardering.nl staat nog altijd te roesten op internet. De site werd in 2006 geopend door de Autoriteit Financiële Markten (AFM), die er klanten liet oordelen over financiële producten, maar de ambitieuze doelstellingen werden niet gerealiseerd.

 

Huidig eigenaar IEX Media zegt de website op zijn vroegst eind dit jaar nieuw leven in te blazen. Geldwaardering.nl leed enkele jaren een sluimerend bestaan en werd in januari plotseling door IEX overgenomen voor een symbolisch bedrag. Een half jaar na die overname is Geldwaardering.nl nog steeds in dezelfde hoedanigheid terug te vinden op internet. Zo is het logo van de AFM nog prominent aanwezig en staat er nog altijd dat de website "voor en door consumenten" een initiatief is van de AFM. IEX Media laat weten dat er verschillende plannen zijn met Geldwaardering.nl, maar zegt ook dat de website momenteel geen prioriteit heeft.

 

Reageer op dit artikel