nieuws

Ondernemers positiever over verzekeraars

Archief

De tevredenheid van de zakelijke markt over verzekeraars is dit jaar sterk gestegen, concludeert zakenblad Incompany na onderzoek bij vierduizend organisaties. De rapportcijfers voor verzekeraars stijgen zeven tot acht keer zo snel als in andere sectoren. Vooral De Goudse is sterk in achting gestegen bij ondernemingen.

Ondernemers positiever over verzekeraars

In totaal zijn 18 verzekeraars beoordeeld. De direct-writers Centraal Beheer Achmea en Ohra krijgen de hoogste waardering, voor De Goudse. Die scoort wel het beste op de onderdelen prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbaarheid.

De waardering voor banken neemt juist af: nog een op de drie banken heeft zeer tevreden klanten; twee jaar terug waren dat er nog twee op de drie. Vooral ABN Amro presteert zwak.

Reageer op dit artikel