nieuws

Legal erkent geselecteerde vermogensadviseur

Archief

Maarten van Tiggelen van Fiduce uit Heemstede (tweede van links) is door Legal & General erkend als ‘geselecteerd vermogensadviseur’. Hij is hiermee de eerste financiële dienstverlener die deze kwalificatie ontvangt.

 

Sinds juni van dit jaar is Legal & General gestart met de verkoop van bancaire vermogensopbouwproducten. Voor de distributie van deze producten wil Legal uitsluitend werken met adviseur die aan een aantal specifieke criteria voldoen. Zo moet een adviseur een training hebben gevolgd waarin alle specificaties van de bancaire vermogensopbouwproducten van Legal zijn doorgenomen. Verder moet hij een training DSI Financieel Adviseur en/of FFP MFP hebben afgerond en ingeschreven staan in register V van de DSI.

 

Belangstelling Legal & General zegt dat er veel belangstelling is; in de zomermaanden zijn negen extra trainingsrondes uitgeschreven. "Inmiddels zijn meer dan tweehonderd financieel dienstverleners zich aan het voorbereiden zijn op deze eisen."

 

Opmerkingen:

 

Reageer op dit artikel