nieuws

Klap gaat SoftRules van Volmachtpremies gebruiken

Archief

Het Amsterdamse Klap Makelaars gaat het systeem SoftRules van Volmachtpremies gebruiken waarmee online vergelijking en acceptatie van schadeverzekeringen mogelijk is en een volmachtkantoor zelf geen producten en tarieven meer hoeft in te regelen. Volmachtpremies is  een joint venture van serviceprovider Risk Groep en ICT-bedrijf Comparity.

Klap gaat SoftRules van Volmachtpremies gebruiken

"VPI, Rolls en Atosi zijn op zich prima systemen, maar verre van compleet", zegt partner Jorg Roodbeen van Klap. Hij denkt een flinke besparing te kunnen realiseren en de slagkracht van het bedrijf te vergroten door de klanten voortaan 'geïnformeerd verlengen' te kunnen aanbieden. Bovendien kunnen de bestaande systemen gehandhaafd blijven, aldus Roodbeen.
Volmachtpremies levert producten van Aegon, Allianz, Arag, Ardanta, ASR, Avéro Achma, Bovemij, DAS, Delta Lloyd, Europeesche, Generali, Goudse, Liberty, London, Mondial Assistance, Monuta, Nationale Nederlanden, Reaal, Unigarant en Zevenwouden.

Reageer op dit artikel