nieuws

Intermediair Van Scherpenzeel (Maarssen) failliet

Archief

Na een twee weken durende surseance van betaling heeft de rechtbank Utrecht deze week het faillissement uitgesproken over makelaars- en assurantiekantoor Van Scherpenzeel. Naast de hoofdvestiging in Maarssen heeft Van Scherpenzeel kantoren in Maarssenbroek, Leidsche Rijn en twee in Utrecht. De problemen zouden zich vooral afspelen in de makelaardijtak.

Intermediair Van Scherpenzeel (Maarssen) failliet

Het assurantiekantoor en het hypotheekadviesbedrijf zouden rendabel zijn. Directeur en eigenaar Paul Baas werkt dan ook hard aan een doorstart van de onderneming en hoopt daar spoedig overeenstemming over te bereiken met curator Van der Schee.
Voor de assurantie- en hypotheektak werken acht mensen; bij de makelaardij zo'n twintig mensen. De franchiseovereenkomst met De Hypotheekshop is eerder deze maand opgezegd.

Reageer op dit artikel