nieuws

Hypodomus garandeert oversluiter laagste rente

Archief

Adviesketen Hypodomus houdt vanaf woensdag een actie voor oversluiters. Zij krijgen een scherper renteaanbod dan bij hun huidige geldgever; lukt dat niet, dan krijgt de klant een iPad.

Hypodomus garandeert oversluiter laagste rente

"Met deze actie willen wij laten zien dat we alles in huis hebben voor je huis en je hypotheek", zegt Hypodomus-directeur Kees van de Kerk. "Wij durven de uitdaging aan te gaan dat we vrijwel altijd een beter renteaanbod hebben dan de klant door de bank krijgt aangeboden." Volgens Van de Kerk zal de oversluitmarkt de komende drie jaar sterk groeien. Om oversluiters te wijzen op de mogelijkheid bij een andere partij een offerte op te vragen, worden komende week door het land enkele duizenden deurhangers verspreid.

Reageer op dit artikel