nieuws

Hendrikse bijzonder hoogleraar Handels- en Verzekeringsrecht

Archief

Marc Hendrikse (40) is benoemd tot bijzonder hoogleraar Handels- en Verzekeringsrecht aan de Open Universiteit (OU). Zijn leerstoel is nieuw en wordt gefinancierd door JPR Advocaten, een advocatenkantoor met vijf vestigingen in Oost-Nederland.

Hendrikse bijzonder hoogleraar Handels- en Verzekeringsrecht

Hendrikse is geen onbekende in verzekeringsland. Hij is directeur van het Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS), opleidingsdirecteur van de Master Verzekeringskunde van de UvA Amsterdam Business School, universitair hoofddocent privaatrecht aan de UvA en de OU, rechter-plaatsvervanger in de Rechtbank Utrecht en lid van de Geschillencommissie Kifid. Deze zomer kwam hij nog in het nieuws door zich in Het Financieele Dagblad kritisch uit te laten over 'elektronisch' verzekeren.

Reageer op dit artikel