nieuws

Eveas Verzekeringen (Deurne) doet overname

Archief

Eveas Verzekeringen, een intermediairbedrijf met vestigingen in Deurne en Gemert, neemt per 1 oktober Adviesburo Leo de Vrees in Beek en Donk over. Eveas is een dochteronderneming van de Coöperatie Boerenbond Deurne en heeft daardoor onder meer de nodige agrariërs als klant.

Eveas Verzekeringen (Deurne) doet overname

Het kantoor in Beek en Donk wordt gesloten; Leo de Vrees zal voor de overdracht van de activiteiten tot medio 2011 aan Eveas verbonden blijven, terwijl zijn zoon Frederik in dienst is getreden bij Eveas. Het allround assurantiekantoor, met een SNS Regiobank-agentschap, groeit door de overname van 3.200 relaties naar bijna 4.000 relaties, goed voor circa 21.000 polissen. Een kwart van het klantenbestand bestaat uit ondernemers.
Verdere groei door overnames sluit directeur Geert-Jan te Raaij niet uit. "Mits passend binnen de regio waarin Eveas haar dienstverlening verzorgt, blijven we op zoek naar schaalvergroting." Bij Eveas werken momenteel zeventien mensen.

Reageer op dit artikel