nieuws

De Regt gaat de zzp’ers van FNV Zelfstandigen adviseren

Archief

Financieel dienstverlener De Regt adviesgroep in Lochem gaat samenwerken met FNV Zelfstandigen, belangenbehartiger van ruim 14.000 zzp’ers in de sectoren Diensten, Groen, Handel, ICT, Industrie, Vervoer en Zorg, om deze te ondersteunen op financieel gebied.

 

Er zijn drie concepten voor financiële ondersteuning ontwikkeld, die ieder afzonderlijk kunnen worden afgenomen, maar ook kunnen worden gecombineerd. Met de ‘Quick Scan’ worden de premie, dekking en de voorwaarden van bestaande verzekeringen van ondernemers onder de loep genomen, een ‘Persoonlijk Jaarverslag’ geeft inzicht in de inkomens- en vermogensontwikkeling en tijdens een ‘Basiscursus’ leren zzp’ers op een eenvoudige wijze hun administratie en financiën te ordenen en bij te houden. "Over het algemeen richten zelfstandigen zich liever op hun onderneming en laten de financiën graag over aan hun boekhouder", aldus Linde Gonggrijp, directeur van FNV Zelfstandigen. "Dankzij de samenwerking met De Regt kunnen wij onze leden oplossingen bieden waardoor zij zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten en hun financiële zaken toch goed geregeld zijn."

 

Reageer op dit artikel