nieuws

ASR komt met eigen spaarhypotheek

Archief

ASR lanceert woensdag onder het label ASR Verzekeringen de WelThuis-spaarhypotheek, waarvoor het eigen levenbedrijf als geldverstrekker fungeert. Het nieuwe product wordt aangeboden naast de bestaande WoonGerust-spaarhypotheek en de Woninghypotheek, waarvoor respectievelijk BNP Paribas en Fortis Hypotheekbank de gelden leveren.   start woensdag met een campagne die is gericht op spaarhypotheken in het kader van de introductie van de WelThuis-spaarhypotheek, die onder het label van ASR Verzekeringen op de markt wordt gebracht.

ASR komt met eigen spaarhypotheek

Tot eind dit jaar hanteert ASR naar eigen zeggen een scherp 10-jaarstarief voor hypotheken met NHG. In het kader daarvan wordt een campagne gehouden rondom spaarhypotheken. "Juist in deze tijd is er veel vraag naar een spaarhypotheek bij de consument. Door de turbulente economische ontwikkelingen van de afgelopen periode is zekerheid gewenst. Spaarhypotheken zijn dan vanwege hun lagere risico een goede optie."

Reageer op dit artikel