nieuws

Anker zet als sponsor voet op het ijs

Archief

Het Groningse Anker Verzekert wordt sponsor van een schaatsteam. Het gaat om het eerste commerciële damesschaatsteam van Nederland. De schaatsploeg zal het winterseizoen ingaan onder de naam Team Anker.

Anker zet als sponsor voet op het ijs

Aansprekende namen in het team zijn volgens Anker Thijsje Oenema en de sprintsters Sophie Nijman en Ingeborg Kroon. Het damesteam wordt gecompleteerd door Linda de Vries en Irene Schouten; trainers zijn Dennis van der Gun en Erwin ten Hove. "Het is erg mooi om te zien dat Anker met het ondersteunen van deze vijf dames wil bijdragen om het vrouwenschaatsen naar een hoger plan te brengen", zo reageren zij op de ondertekening van het sponsorcontract.
Anker Verzekert bestaat uit de verzekeraar (onder de labels Anker Rechtsbijstand
en Anker Crew Insurance), volmachtbedrijf Anker Assuradeuren, intermediairorganisatie Anker Direct en uitvoeringsinstantie Anker Rechtshulp. Bij Anker werken ruim zestig medewerkers.

Reageer op dit artikel