nieuws

AFM en DNB blijven Quantum volgen

Archief

Toezichthouder DNB heeft, naar aanleiding van de melding van de Liechtensteinse collega FMA dat Quantum Leben weer polissen mag sluiten, de vermelding van Quantum in het register van verzekeraars aangepast. “DNB en AFM zullen contact met de FMA blijven onderhouden om de ontwikkelingen bij Quantum Leben te volgen.”

AFM en DNB blijven Quantum volgen

In ons land is TAF als wettelijk vertegenwoordiger vrijdag weer gestart met de verkoop van Quantum-risicoverzekeringen. "Wij hoeven daarvoor niet apart toestemming te geven", zegt DNB-woordvoerder Kees Verhagen. "Dat besluit is aan de FMA: Quantum valt niet onder het toezicht van DNB. Maar wij zullen in het belang van de polishouders de ontwikkelingen volgen en contact houden met onze Liechtensteinse collega."

Reageer op dit artikel