nieuws

Ace-software voor riskmanagers

Archief

Ace Europe heeft een geïntegreerd programma ontwikkeld ter ondersteuning van risicomanagers van met name multinationals.

 

"Zij hebben te maken met steeds meer en steeds complexere risico’s en wet- en regelgeving. Ace Global Programme Solutions (Ace GPS) brengt relevante expertise, producten, een internationaal netwerk en geavanceerde technologische oplossingen bij elkaar."

 

Risicomanagers hebben volgens Ace te vaak niet de beschikking over actuele gegevens en werken niet volledig in overeenstemming met de wetten en regels van de landen en regio’s waarin zij actief zijn. "Nu het toezicht op en de handhaving van wetten en regels steeds strikter wordt, wordt dit laatste probleem ook nog eens steeds urgenter", zegt Ron Verhulsdonck, countrymanager Benelux."Daarom introduceren we Ace GPS." Een belangrijk onderdeel van het programma is de portal Ace Worldview, waarmee risicomanagers verzekeringsprogramma’s wereldwijd kunnen beheren en volgen, om een actueel inzicht te hebben in alle polissen en claims. Ook hebben ze toegang tot de Ace Insurance Directory, een onderzoekshulpmiddel, en tot Global Risk Advantage, Ace’s internationale applicatie voor het rapporteren van schades.

 

Reageer op dit artikel