nieuws

WerfSelect en PeopleSelect starten samenwerking

Archief

Bemiddelingsbureaus WerfSelect (in Ommeren) en PeopleSelect (De Bilt), beide actief in de bemiddeling van hoogopgeleid commercieel personeel, gaan per 1 oktober een strategische samenwerking aan.

WerfSelect en PeopleSelect starten samenwerking

Volgens Annelies van der Werf (foto), directeur van WerfSelect, gaan de werving- en selectieactiviteiten van WerfSelect in de loop van het jaar over naar PeopleSelect. Anderzijds worden de interim-activiteiten van PeopleSelect overgenomen door WerfSelect. "Door de samenwerking bieden we gezamenlijk onze opdrachtgevers een sterker dienstenpakket", verwacht Van der Werf. De opdrachtgevers van WerfSelect komen voor een belangrijk deel uit de financiële dienstverlening. PeopleSelect bewoog zich tot nu toe voornamelijk in de voedingsmiddelensector en de detailhandel. De labels BlauwSelect (zusterbedrijf WerfSelect) en Günther & Van Grinsven en LeadingTalent (zusterbedrijven van PeopleSelect) blijven buiten de samenwerking.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.