nieuws

Voogd & Voogd krijgt volmacht OVZ Verzekeringen

Archief

Volmachtbedrijf Voogd & Voogd in Middelharnis heeft een volmacht van OVZ Verzekeringen in Goes ontvangen. “De volmacht geldt voor alle producten maar in eerste instantie zullen wij met name de personen- en bestelautoproducten aan ons automotive-assortiment toevoegen”, aldus Bas de Voogd. 

Voogd & Voogd krijgt volmacht OVZ Verzekeringen

"Zowel qua product als qua prijsstelling vormen zij een waardevolle aanvulling op ons aanbod. Met ingang van 1 oktober zijn alle tarieven geregeld en kunnen onze ruim 1.800 bemiddelaars de autoproducten van OVZ aanbieden." Naast die van OVZ heeft Voogd volmachten van Aegon, Allianz, Arag, ASR, Avéro Achmea, Bovemij, DAS, De Goudse, Delta Lloyd, Erasmus, Europeesche, Generali, London, Mondial, NN, Reaal, Unigarant en Zevenwouden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.