nieuws

VKG als eerste met online aov

Archief

Van Kampen Groep zegt de eerste te zijn die mkb-klanten de mogelijkheid biedt om direct een aov te sluiten. “Binnen tien minuten heeft de tussenpersoon samen met zijn klant de gehele aanvraag doorlopen. De klant hoeft niet fysiek medisch gekeurd te worden en hij is direct en volledig verzekerd”, aldus Van Kampen. Risicodrager is Movir.

VKG als eerste met online aov

Het product wordt onder de naam VKG AOV Online aangeboden aan het intermediair. De online aov is uitsluitend bedoeld voor het mkb. "Met ons nieuwe product voorzien wij in de behoefte van zowel het intermediair als de ondernemer: een betaalbare premie gecombineerd met een volledige dekking. Rug en psyche zijn meeverzekerd", aldus directeur Ruud van Kampen.
Bij arbeidsongeschiktheid vanaf 25% ontvangt de ondernemer een uitkering waarbij wordt uitgegaan van het zuiver beroepscriterium. De tussenpersoon kan de basisdekking voor de klant uitbreiden met de eenmalige uitkering en/of de verlengde dekking.
Elektronische gezondheidsvragen maken deel uit van de aanvraag. Via een beveiligde internetomgeving kan de ondernemer zelf zijn arbeidsongeschiktheid melden. De maximale acceptatieleeftijd is 58 jaar. Voor inkomens tot € 135.000 is geen fysieke medische keuring nodig.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.