nieuws

Vergelijkingssite geneesmiddelvergoedingen uitgebreid

Archief

De website www.mijnmedicijnvergoeding.nl , vorig jaar opgezet om gebruikers van geneesmiddelen te helpen bij het bepalen welke polis van welke zorgverzekeraar het beste bij hem of haar past, is uitgebreid met meer vergelijkingsmogelijkheden.

Vergelijkingssite geneesmiddelvergoedingen uitgebreid

Onder het motto 'de ene zorgverzekeraar is de andere niet' willen de makers van de site de markt op een transparante manier in kaart brengen. Nieuw is onder meer dat gebruikers een eigen profiel kunnen aanmaken, waardoor het vergelijken van verschillende polissen gemakkelijker wordt. Naast de mogelijkheid om de vergoeding van individuele geneesmiddelen te vergelijken, kunnen patiënten nu ook de vergoeding van hun gehele geneesmiddelenpakket door de verschillende zorgverzekeraars naast elkaar leggen. De gegevens van de nieuwe polissen voor 2010 zullen halverwege november via de site beschikbaar zijn, voor zover de verzekeraars op dat moment hun polisvoorwaarden hebben gepubliceerd. Later dit najaar, als weer van zorgverzekeraar kan worden veranderd, zal via een publiekscampagne de aandacht worden gevestigd op het bestaan en de mogelijkheden van de website.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.