nieuws

Uitvaartpolis in Waerdevol-assortiment Afab

Archief

Afab Service Providing heeft de productlijn ‘Waerdevol’ uitgebreid met een uitvaartverzekering. Eind vorig jaar was een woonlastenpolis het eerste product in dit assortiment. Risicodrager van de uitvaartpolis is Erasmus Leven. Het product kent een naturadekking: de uitvaarten worden verzorgd door Monuta.

Uitvaartpolis in Waerdevol-assortiment Afab

De Waerdevol-uitvaartverzekering, ontwikkeld in samenwerking met Callas Group, heeft volgens Afab een uitgebreidere dekking dan "de reguliere uitvaartverzekeringen". Bijzonder element is een tien jaar durende garantie tegen onderverzekering: eventuele kostenstijgingen in het uitvaartpakket worden dus niet vertaald in een hogere premie.

Die leeftijdsafhankelijke premie "behoort tot de laagste in de markt", zegt de serviceprovider. Er kan een extra bedrag voor additionele kosten (zoals grafrechten) worden bijverzekerd. Afab mikt op verzekerden met een leeftijd tussen de 18 en 50 jaar.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.