nieuws

Tweede Bossche vestiging Huis & Hypotheek

Archief

Franchiseketen Huis & Hypotheek meent met een tweede vestiging in Den Bosch een optimale dekking in de provinciehoofdstad te hebben bereikt. Het betekent tevens de vervulling van een hartenwens van William Fabrie.

Tweede Bossche vestiging Huis & Hypotheek

Fabrie runt sinds begin 2001 de vestiging Huis en Hypotheek Oss en is al sinds dat jaar bezig geweest een vestiging in Den Bosch te beginnen. In het centrum van die stad heeft de franchiseketen al een door Marcel Lazeroms gedreven vestiging aan de Prins Bernhardstraat. Fabrie is opgetogen over zijn vestiging. "Hoewel de crisis in volle gang is, verwacht ik erg veel van Den Bosch. De locatie, Stationsweg (zie foto), is in ieder geval super." Naast het adviseren op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen houdt Fabrie zich bezig met echtscheidingsbemiddeling.
Huis & Hypotheek, sinds kort dochter van Optima, omvat circa zeventig vestigingen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.