nieuws

Turien stopt met Meetingpoint

Archief

Volmachtbedrijf Turien heeft zich met ingang van deze week “als gevolg van een heroriëntatie op het ketenintegratiebeleid” teruggetrokken uit internetplatform Meetingpoint. Turien was het enige volmachtbedrijf dat was aangesloten bij Meetingpoint, dat verder vijftien verzekeraars telt. Het aantal transacties bedroeg vorig jaar circa één miljoen.

Turien stopt met Meetingpoint

Voornaamste reden is dat Turien vooral gericht is op maatwerk. "Wij zijn een nichespeler met bijzondere verzekeringsoplossingen, waar op maat gemaakte portalen en extranettoepassingen zich beter voor lenen. Wij zien Meetingpoint als een uitstekend platform voor de intermediaire verzekeringsmarkt, doch met name geschikt voor verzekeraars die zich met gestandaardiseerde oplossingen richten op een groot marktbereik." Dat grote bereik was in 2005 nog de belangrijkste reden voor Turien om zich bij het platform aan te sluiten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.