nieuws

Tilburg eert CZ-topman Mike Leers

Archief

Mike Leers heeft de zilveren legpenning van de gemeente Tilburg ontvangen. Hij kreeg deze ter gelegenheid van zijn afscheid als bestuursvoorzitter van zorgverzekeraar CZ. Leers heeft zich 35 jaar ingezet voor de CZ Groep, waar hij in 1975 als stafmedewerker begon.

Tilburg eert CZ-topman Mike Leers

In 1985 werd Leers directeur en sinds 1993 was hij voorzitter van de raad van bestuur. "Niet alleen is CZ een belangrijke werkgever in Tilburg, maar de verzekeraar heeft ook een belangrijke betekenis voor de Tilburgse samenleving, met name voor de betaald voetbalorganisatie Willem II, het Kunstcluster, de Stichting Kobra, het Audax Textielmuseum en de Stichting Tilburg 2009", aldus de gemeente. Leers ontving de onderscheiding voor zijn "langdurige betrokkenheid en inspanningen".

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.