nieuws

Samenwerking hartpatiëntenstichting met 0800-Ongeval

Archief

De stichting Hartpatiënten Nederland is een samenwerking aangegaan met het landelijke letselschadenetwerk 0800-Ongeval. “Medisch adviseurs en verzekeraars lijken alleen nog maar te luisteren naar georganiseerde juridische druk. Vooral bij medische fouten lijken de aansprakelijkheidsverzekeraars van ziekenhuizen eerder te verharden dan het overleg te willen zoeken”, aldus de stichting.

Samenwerking hartpatiëntenstichting met 0800-Ongeval

Hartpatiënten Nederland zal voortaan desgevraagd mensen bemiddelen naar één van de 45 van de bij 0800-Ongeval aangesloten letselschadekantoren, die om en nabij de 250 gecertificeerde specialisten omvatten. "Alle bij ons aangesloten letselschadeadvocaten en experts hebben het Keurmerk Letselschade, mede tot stand gekomen door Slachtofferhulp Nederland'', zegt Rob Vermeeren namens 0800-Ongeval.
Hartpatiënten Nederland is ontstaan uit haar twee voorgangers, de Stichting Nederlandse Hartpatiënten en de Nederlandse Hartpatiënten Vereniging.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.