nieuws

Online maatwerk bij Expiratiedesk

Archief

De marktplaats van de Expiratiedesk, waar adviseurs met een vergelijkings- en biedingssysteem online de scherpste aanbieder voor een koopsompolis kunnen zoeken, is uitgebreid met een geautomatiseerd offertetraject.

Daarmee kunnen online ook maatwerkoplossingen voor klanten worden aangevraagd. "Onze frontoffice maakt voor de adviseur een selectie van de beste oplossingen en tarieven en garandeert maatwerkoplossingen binnen uiterlijk twee werkdagen aan te leveren", zegt de Expiratiedesk. Onderscheidend is volgens de online lijfrentevergelijker dat de adviseur het gehele traject in kan blijven zien.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.