nieuws

NVA en NBVA blij met proef ketenintegratie

Archief

Afgelopen week is via het open transactieplatform Aplaza een eerste transactie goed ‘door de keten gevoerd’, zonder menselijke tussenkomst. “Eenmalige invoer lijkt daarmee mogelijk te worden”, aldus een opgetogen NVA en NBVA.

NVA en NBVA blij met proef ketenintegratie

De test betrof een autoverzekering. Adviesgroep De Vogel (NVA-lid) had in de test de primeur. De test was in samenwerking met het volmachtbedrijf Voogd & Voogd dat als eerste aansloot op Aplaza. Dinsdag zal op het Fidin-congres een demonstratie en toelichting op de test worden gegeven.
NVA en NBVA geven aan dat één zwaluw nog geen zomer betekent, "maar gelet op de realiteit van de test en de verwachtingen van de Aplaza-bouwers Anva en Unit 4 Agresso lijken meer eclatante successen voor de deur te staan", aldus beide standsorganisaties.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.