nieuws

NorthWest zet aanval in op grote uitvaartverzekeraars

Archief

De kleine uitvaartverzekeraar NorthWest wil komend jaar met een nieuw concept de positie van marktleiders als Dela, Monuta, Ardanta en Yarden aanvallen. Vooral Yarden moet zich zorgen maken.

NorthWest zet aanval in op grote uitvaartverzekeraars

NorthWest werd een jaar geleden overgenomen door Geert Kerpel, Roland Veenhuizen en Maarten Snels. Laatstgenoemd duo, in de jaren negentig de

gezichten achter verkooporganisatie Noorderkroon, is sinds 2003 vanuit Almere actief met CFP Group. Dit bemiddelingsbedrijf opereert onder diverse labels, waarbij de uitvaartpolis een prominente plek heeft in het assortiment. CFP (portefeuille 200.000 polissen) levert een zeer substantiële bijdrage aan de productie van Yarden. Een significant deel van de productie zal nu echter naar NorthWest gaan. "Daarbij moet je denken aan enkele tientallen procenten", aldus Snels, volgens wie de bestaande CFP-portefeuille niet zal worden overgesloten. 

NorthWest denkt groei te kunnen realiseren door het bieden van labelproducten aan het middelgrote en kleinere intermediair.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.