nieuws

‘Nog meer Interpolis in Rabobanken’

Archief

Los van de ontwikkelingen op de weg naar een fusie, gaan Rabobank en Eureko (Achmea) hun commerciële samenwerking intensiveren, zo is donderdag bekendgemaakt. Eureko-topman Willem van Duin (foto): “Rabobank en Eureko zijn het eens dat de prioriteit bij dat laatste ligt. We gaan het aandeel van Interpolis in het totale verzekeringsaanbod van de lokale Rabobanken verder uitbouwen.”

‘Nog meer Interpolis in Rabobanken’

Daarnaast hebben Rabobank, de Vereniging Achmea en Eureko de bestaande overeenkomst met daarin afspraken over een intentie tot fusie verlengd. Beide bedrijven benadrukken dat die intentie los staat van de commerciële samenwerking, waarbij gezamenlijk producten en diensten worden aangeboden. "De strategische samenwerking van Rabobank met Eureko is voor ons van grote waarde. Via Interpolis hebben onze klanten toegang tot alle producten en diensten van Achmea, de grootste verzekeraar op de Nederlandse markt met dezelfde niet-beursgenoteerde achtergrond als wij", aldus bestuursvoorzitter Piet Moerland van Rabobank Groep.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.