nieuws

Mondial introduceert nieuwe doorlopende reisverzekering

Archief

Mondial Assistance komt met een nieuwe doorlopende reisverzekering, waarbij de verzekerde kan kiezen uit drie dekkingsvarianten: Budget, Comfort en Premium. Het verschil tussen de varianten zit met name in de hoogte van de verzekerde bedragen voor bagage en medische kosten. Standaard is bij alle varianten SOS-hulpverlening verzekerd.

Mondial introduceert nieuwe doorlopende reisverzekering

Mondial heeft de hulpverleningscomponent uitgebreid met een aantal innovatieve diensten, zoals de Luggage Assistant (voor zoekgeraakte bagage), de Kids Assistant (voor zoekgeraakte kinderen) en de SMS Assistant (een waarschuwingssysteem bij dreigend onheil in een bepaalde regio). De Budgetvariant is zodanig geprijsd dat deze er op vergelijkingssites steeds gunstig uitkomt, meent Mondial. "Daarmee geven we het intermediair een scherp geprijsd product in het schap, om te kunnen concurreren met direct sellers", zegt marketingmanager Wessel Koenekoop. Voor de introductie van het nieuwe doorlopende reisproduct bij het intermediair heeft Mondial Assistance een multimediale campagne ontworpen rond de actiewebsite www.wereldwijs2009.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.